Logo Colldejou

Colldejou

Baix Camp


Ets a: Portada > El Municipi


El Municipi

Situacio Geogràfica

Municipi del Baix Camp, situat al límit de la comarca amb el Priorat, de cara a les moles de Llaberia i de Colldejou (914 m). El terme és molt abrupte i tancat, ocupat en unes tres quartes parts per bosc i pasturatges, i poc apte per al conreu. Té una extensió de 14'20 Km².

El poble, a 431 metres d'altitud, està situat al vessant meridional de la mola de Colldejou. L'única via de comunicació del poble és la carretera local de Mont-roig a la Torre de Fontaubella.

                         

Activitat Econòmica

La població viu del sector serveis bàsicament. L'agricultura ha deixat de ser la principal font d'economia, ja que els conreus de secà, avellaners principalment, son inviables en les tres quartes parts del terme per la configuració i orografia del sòl, per lo que el seu cultiu pràcticament ha desaparegut.  Hi ha actualment al municipi un ramat de cabres amb una explotació artesanal que elabora formatges amb la llet provinent de la pròpia explotació.  

Entitats del municipi

Al municipi de Colldejou hi ha actualment tres entitats que son les encarregades de organitzar i gestionar la major part dels esdeveniments culturals del municipi:

- Associació de Veïns i Amics La Mola.

- Centre Cultural de Colldejou.

- Associació de dones de Colldejou. 

 

Establiments turístics

Rural Colldejou
www.ruralcolldejou.com
infor@ruralcolldejou.com
660 685 664

Rural Costa Dorada Cal Ferrer
www.ruralcostadorada.com
Registre: HUTT-011363

Hotel Aire de Colldejou
www.airedecolldejou.com
EXPEDIENT DIUE43-013498.2015
REGISTRE ENTRADA 2015/05/27
SIGNATURA HT-000850
Arxiu I0367© Ajuntament de Colldejou, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo